Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES PALAU-SACOSTA

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

28/10/2017
Diuen que : El dia 6 de novembre començaran les obres al nostre local

 Es farà a les antigues cases del director i del conserge de la residència de la gent gran, al carrer dels Jocs Olímpics de Barcelona. Un espai de 329 metres quadrats on hi haurà diverses sales polivalents per a reunions, cursos i tallers, dues de les quals es podran convertir en una sala única, més gran, i amb escenari. A més, hi haurà cuina i altres serveis.

Imatge de complement Ampliar imatge

 

Actualment els veïns no tenen cap espai d'aquestes característiques al seu barri. El centre cívic que els correspon és el del barri veí de Pla de Palau-Sant Pau. El futur local social dependrà de la direcció d'aquest centre cívic. En serà, doncs, una extensió, però dins del barri de Palau-sacosta i, per tant, amb una major autonomia per a l'associació de veïns del barri a l'hora de proposar i organitzar activitats. Les dues cases, que estan adossades i es convertiran en una de sola amb la reforma que s'hi farà

 El president de l'associació de veïns de Palau-sacosta, Romà Monreal, ha recordat que la demanda d'un local social ha estat “una lluita del barri durant molts anys” que, ara, per fi, veuen que es desencalla.