Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES PALAU-SACOSTA

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

05/08/2017
ACORD DE REDACCIÓ DE L'APORTACIÓ D'AIGUA DEL RIU TER CAP A L'AREA METROPOLITANA DE BARCELONA

 Els partits polítics s'han d'acostumar a una nova manera de treballar, on la ciutadania organitzada a traves de institucions registrades, treballem tots junts, per plantejar i resoldre els temes importants de la societat, i tots des de cada sector, deixant a part els interessos de partits, amb la finalitat d'aconseguir lo millor per a tots. Un bon exemple el tenim amb l'èxit recent de la "Taula del Ter", en la que el 02-08-2017 es va signar un acord històric a la nostre ciutat, segons la qual el Ter recupera bona part del seu cabal.

 

Com representant de la FAV he participat a la Plataforma "Aigua es Vida", amb l'objectiu de recuperar el cabal del riu Ter per a Girona. Degut a la pressió de la plataforma el 02-12-2016 la Generalitat liderada pel president Puigdemont va muntar la Taula del Ter, amb representants de totes les administracions catalanes, i amb ciutadans de la plataforma Aquest, és un magnífic exemple de com ha de ser el nostre país, i de com hem de treballar, conjuntament tots els sectors de la societat, ciutadania, administracions i polítics, perquè a traves del diàleg i l'esforç entre totes les parts, trobem el punt d'equilibri, on tothom guanya, hi ho hem aconseguit, en només 8 mesos.

 

La nostre AV es una de les capdavanteres a la ciutat, i portem moltes iniciatives perquè tenim criteris propis i el nostre objectiu es defensar el barri i la ciutat; no estem al servei dels partits polítics, estem per treballar tots junts, pel be tots; en la que des d'aquí aprofito el moment i us convido a participar amb nosaltres. 

 

Girona 05-08-2017 Romà Monreal i Bosch

Imatge de complement Ampliar imatge