Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES PALAU-SACOSTA

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

12/12/2017
INAUGURACIÓ DEL BOSC TERAPÈUTIC de PALAU-SACOSTA

    Benvolguts/des veïns i veïnes del barri de Palau-sacosta i de la ciutat de Girona L'Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta, conjuntament amb l'Associació SÈLVANS i la Residència Gent Gran de Palau-sacosta, us convidem a la:INAUGURACIÓ DEL BOSC TERAPÈUTIC de PALAU-SACOSTA  

Imatge de complement Ampliar imatge

   Aquest és un projecte, que vàrem iniciar fa quatre anys, consistent en conservar la biodiversitat i fer itineraris saludables i terapèutics als nostres boscos per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes que viuen al barri i a la ciutat de Girona.  El nostre projecte forma part del que lidera l'Associació SÈLVANS d'impuls i dinamització de "7 Boscos Saludables i Itineraris Forestals Terapèutics pilot" a la província de Girona.  El projecte compta amb la col·laboració científica de la Universitat de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a través de la Diputació de Girona.

 Gràcies als pressupostos participats, a l'any 2015, el projecte d'un itinerari als boscos de Palau-sacosta va ser el projecte guanyador amb el 66% dels vots, (31.431 €) dels quals hem destinat 13.372 € a una primera fase d'implementació del bosc terapèutic.

 

 

 

ACTA:

1) Inauguració del bosc terapèutic, amb parlaments al           teatre de la Residència         

2) visita al bosc terapèutic, guiada per Sèlvans        

3) piscolabis de cloenda fins les 14h          

 Us hi esperem!!!

Data: dijous 14 de desembre de 2017      

Hora: A les 12 h del matí

Lloc: Residència Geriàtrica Gent Gran de Palau-sacosta          situada al carrer Jocs Olímpics de Barcelona 2, baixos. 

Annex: Bosc terapèutic de Palau-sacosta  (pdf 1.75MB)
Enllaç:  FOTOS